Valmennus

Valmennus

Ammattivalmentajien tiimi

Vesa Anttila

Vastuuopettaja

Tanssin super-ammattilainen. Plakkarissa lukuisia Suomenmestaruuksia sekä muun muassa MM-hopea kilpatanssissa. Vesa toimii myös kansainvälisenä tuomarina MM-tasolla.

Opettanut tanssia vuosia niin Venäjällä kuin Suomessa sekä valmentanut ja edelleen valmentaa Suomen huippupareja. Osallistunut lukuisiin tv-tuotantoihin sekä toiminut koreografina tv:ssä. Oppinsa hän on hakenut Suomesta, Englannista, Norjasta sekä Venäjältä.

”Tanssi on tietoa, taitoa, tunteita ja tarkoitettu kaikille”.

Laura Wimmer-Savikko

Vastuuopettaja

Telemarkin kasvatti, jonka sydämen kilpatanssi vei mennessään jo 6-vuotiaana. Lähes 20 vuotta kestäneen kilpailu-uran aikana menestystä on kertynyt laajalti, mm. suomenmestaruudet niin lapsi- kuin aikuisluokissakin, lukuisat kärkisijat kansainvälisillä lattioilla sekä edustuspaikat MM-ja EM-kilpailuissa. Laura erikoistui latinalaistansseihin nuorisoluokassa kilpailessaan ja nykyään toimiikin Telemark Teamin vastuuvalmentajana lattareissa.
Valmentajana Laura kokee tärkeimmäksi olla aidosti läsnä oppilaita varten ja auttaa heitä löytämään heidän omat vahvuutensa sekä olemaan niistä ylpeä.

”Harjoittele, kuin et olisi koskaan voittanut, mutta esiinny, kuin et olisi koskaan hävinnyt. ”

Timo Pukkila

Vastuuopettaja

Timo on diplomitanssinopettaja ja pitkän linjan Telemarkilainen. Timo vastaa seurassa aikuisparien opetuksesta ja on syyskaudella toivottamassa uusia aloittelijoita tervetulleeksi tanssin maailmaan aikuisten Tanssii Tähtien Tapaan -alkeiskurssilla. Jo vähän aikaa harrastaneille Timo opettaa uusia kuvioita aikuisten alkeisjatko / alkava E -jatkotunneilla.

Timo on itse tanssinut vuodesta 1977 sekä vakio- että lattaritansseja. Aktiivista kilpailu-uraa Timolla on takana 20 vuotta, jolta ajalta hänellä onkin useita Suomenmestaruuksia 10-tanssijana ja lattareista.  Ammattiopettajana Timo on toiminut vuodesta 2001.

Timo toivottaa kaikki aikuiset ja nuoret aikuiset tervetulleeksi kokeilemaan kilpatanssia Telemarkin aikuisten ryhmiin – Tanssitaito kuuluu jokaiselle ja tanssimaan opetteleminen on hauskaa!

Pia Keränen

Vastuuopettaja

Pia on koulutukseltaan fysioterapeutti, valmentaja, liikunnanohjaaja ja erikoistunut erityisliikunnan ryhmien ohjaukseen. Hän on myös pyörätuolitanssin tuomari ja -luokittelija.
Kilpatanssin kilpaura kesti hänellä amatöörinä 15 vuotta ja
ammattilaisena 3 vuotta. Pia on opiskellut kilpatanssia nimekkäiden
tanssipedagogien opastuksella sekä Suomessa että asuessaan ulkomailla.
Hän on toiminut tanssinopettajana vuodesta 1992 lähtien ja heillä on sekä Suomen Tanssinopettajain Liiton että kansainvälisen tanssiliiton tutkinnot.

Markku Keränen

Vastuuopettaja

Moi. Olen Markku ”Keppi” Keränen. Olen erikoistunut latinalaistanssien valmentamiseen kilpatanssien puolella ja toimin pyörätuolitanssin valmentajana, Oulun lisäksi myös muualla suomessa.

Nuoresta iästä lähtien olen ollut tanssijana Suomen maajoukkueissa koko amatööri uran ajan ja päässyt edustamaan maatamme useissa PM-, EM- sekä MM kilpailuissa. Myös ammattilaisena meillä oli Pian kanssa etuoikeus tanssia eri arvokilpailuissa Suomen väreissä. Piipahdimme, ammattilaisena myös vajaan kahden vuoden ajan NYC, Manhattan, kilpaillen, opettaen sekä esiintyen, 1990 luvun alkupuolella. Siellä voittaen mm itä rannikon ammattilaisten latinalaistanssien mestaruuden.
Olen suorittanut sekä kotimaisen (STOL) että kansainvälisen (IDTA) latinalaistanssien tutkinnot.
Parasta valmentamisessa on se hetki jolloin huomaan, että tanssijalle tulee se ns. ahaa elämys ja myös, että saan jakaa omat aikaisemmat kokemukseni heille. Tanssi on minulle elämäntapa ja haluan olla auttamassa heitä kehittymään sekä tanssijana että myös ihmisinä, tasa-arvoisesti..
Tavoitteeni valmentajana on olla kannustava tsemppari, joka osaa ja myös pystyy olemaan positiivisesti vaativa.
Tähän loppuun.. Asko ja Salme Raukovaaran lisäksi haluan nostaa esiin minulle erityisen ihmisen, Michael Stylianos:n. Hän oli minulle aina kannustava, tukeva, ohjaava sekä myös puskija. Hänellä oli suuri vaikutus millainen tanssija ja kilpailija olin sekä millainen opettaja nyt olen.. 
Let`s cha cha cha

Antti Aho

Vastuuopettaja

Antti on OAMKista valmistuva tanssinopettaja, joka on pienestä pitäen harrastanut tanssia tavoitteellisesti. Antti on alun perin kotoisin Kokkolasta mutta tanssi toi hänet Ouluun jo lukioaikana. Antti on kilpaillut vakio-, latinalais- ja 10-tanssijana. Hän on esiintynyt ja esiintyy useissa tanssiproduktioissa monin eri tyylilajein. Antti on nähty lavalla myös soittajana, laulajana ja näyttelijänä. Tanssinopettajana Antti on nähty niin Kokkolan kaupungin tanssittajana, Keski-Pohjanmaan konservatorion tanssinopettajana kuin Telemarkin valmentajana. ”Elämä on tanssi.”

Olivia Keränen

Tanssin ohjaaja

Olen Olivia, 20 vuotias. Olen harrastanut tanssia 5 vuotiaasta alkaen Telemarkteamissä aina nuoriso luokkaan saakka.
Saavutimme parini kanssa silloin kivasti menestystä lapsi- ja junioriluokissa.
Kilpatanssin lopetettuani jatkoin eri katutanssin lajien harrastusta. Olen vetänyt
lasten katutanssi ryhmiä viimeiset kolme vuotta.

Julia Pelkonen

Lähivalmentaja

Olen Julia Pelkonen 20 vuotta. Olen harrastanut tanssia kaksi vuotiaasta saakka. Olen tanssinut SM-tasolla. Aloitin 11-12 vuotiaana apuopettajana valmentajani apuna pienten ryhmässä. Kävin 17 vuotiaana KiddieJam koulutuksen , jonka seurauksena aloin pitämään 18 vuotiaana 5-7 vuotiaiden tanssiryhmää ja olen vetänyt sitä ryhmää siitä saakka.

Pinja Uitto

Lähivalmentaja

Olen Pinja Uitto, 20-vuotias, harrastanut kilpatanssia lapsesta lähtien Telemarkissa. Viime vuosina olen tanssinut SM-tasolla. Kävin KiddieJam -koulutuksen ja aloin pitää 5-7-vuotiaille tanssiryhmää, jota pidän edelleen. Olen työskennellyt päiväkodissa, jossa vedin lasten tanssikerhoa. Lisäksi minusta on mukava touhuta lasten kanssa.

Tuuli Tolvanen

Lähivalmentaja

Heips! Olen Tuuli Tolvanen, 15 vuotta. Olen tanssinut n. 8 vuotta, jonka aikana olen saavuttanut mm. 10T-Suomen mestaruuden, SM hopeaa ja pronssia, sekä useiden eri maiden avoimia mestaruuksia. Tanssi on minulle suuri intohimo ja tärkein asia elämässäni. Tanssin tällä hetkellä myös itse aktiivisesti ja treenaan määrätietoisesti kohti unelmaani.
Lähivalmentajana olen positiivinen ja kannustava niin, että lapset ja nuoret voivat harjoitella omaa tavoitettaan kohti.🥰

Vierailevat valmentajat

Jaak Vainomaa

Valmentaja

Jaak Vainomaa on yksi menestyneimmistä kilpatanssijoista Suomessa.

Hänet pareineen on valittu 10-kertaa ”Vuoden menestyneimmäksi tanssiurheilupariksi Suomessa”.

Tanssi on hänen intohimonsa ja Yhdysvaltalaisen tanssija ja koreografin Agnes de Millesin sanoja lainataksi:

”The truest expression of a people is in its dance and in its music. Bodies never lie.”

Jaak opettaa vakio- ja latinalaistansseja. Hänen valmentajiinsa kuuluvat Jukka Haapalainen, Sirpa Suutari-Jääskö, Harri ja Niina Antikainen, Franco Formica, Fabio Selmi sekä monet muut kansainväliset valmentajat. Jaak on ollut myös lisäksi mukana esiintymässä Tango nimisessä tanssillisessa konsertissa Suomen Kansallisoopperassa.

Jaak on suorittanut STOL ammattilaistutkinnon huippu arvosanoin ja on edelleen aktiivinen kilpailija Ammattilaisluokassa parinsa Tiina Tulikallion kanssa.

Jaak on urallaan saavuttanut tähän mennessä 10 arvokisamitalia kymppitanssissa ja yltänyt Blackpool Dance Festivalin Ammattilaisten Rising Star kilpailussa finaaliin neljännelle sijalle.

Jaak on myös 18-kertainen Suomen Mestari.

10-tanssin arvokisamitalit:
Amatöörien Maailmanmestaruus 2016
Amatöörien Euroopanmestaruus 2014
Ammattilaisten Euroopanmestaruus 2018
Ammattilaisten MM-hopea 2018
Amatöörien EM-hopea 2015 ja 2016
Amatöörien EM-pronssi 2012 ja 2013
Amatöörien MM pronssimitalisti 2014, 2015

Merje Styf

Valmentaja

Merje on tanssin rautainen ammattilainen, ja hän on erikoistunut vakiotansseihin. Merje on ollut aikoinaan Telemarkissa Salmen valmennuksessa, ja hän nousikin ensimmäiseen SM-finaaliin ja mitalisijoille Telemarkin riveissä. Kilpauransa aikana Merje on ollut ammattilaisten MM- ja EM-kilpailuissa 5.sijalla (2015 ja 2016). Merje on kuusinkertainen vakiotanssin Suomenmestari. Hän on saavuttanut Pohjoimaiden hopeaa, ja lisäksi Merje on edustanut Suomea lukuisissa EM- ja MM-kilpailuissa.

Merje on opiskellut tanssiurheiluvalmentajaksi DanceSport Academy:ssä Italiassa. Hän on valmentanut lukuisia Suomen mestareita kaikissa ikäsarjoissa.

Merjen valmennettavien lasten mukaan Merje on ystävällinen, napakka ja positiivisuutta huokuva, oikeasti tanssijasta välittävä valmentaja. Merje pyrkiikin valmentajana olemaan iloinen, kannustava ja vaativa. ”En päästä sinua helpolla!”

Hanna Karttunen

Valmentaja

Tanssi on Hannan Karttusen elämäntarkoitus, intohimo ja rakkaus.

Hanna Karttusen vuosien mittainen kova työ ja kunnianhimoinen asenne, nöyryys ja sydämellisyys on tehnyt hänestä maailmalaajuisen tähden ja korkealle arvostetun henkilön monella tanssin osa-alueella.

Hanna Karttunen on kolminkertainen voittamaton British Open- ja Exhibition Dance –maailmanmestari parinsa Victor Da Silvan kanssa, latinalaistanssiparinsa Paul Killickin kanssa he olivat maailman ranking –listan ensimmäisiä kolme vuotta peräjälkeen. Hän on voittanut lukuisia mestaruuksia myös muiden tanssipariensa kanssa vuonna 1993 alkaneen ammattilaisuransa mittaan.

Erikoislaatuisten kykyjensä johdosta Hanna on saanut monia merkittäviä kansainvälisiä tunnustuksia. Hanna promovoitiin Los Angelesin International American Universityn taiteen kunniatohtoriksi 2019.

Hanna on maailmanlaajuisesti arvostettu tuomari ja tanssinopettaja, koreografi ja luennoitsija.

TELEMARK TEAM RY

Tietosuoja

Yhteystiedot

(c) Copyright Telemark Team Ry 2021

Web Design by SnowGrains