Valmennus

Valmennus

Ammattivalmentajien tiimi

Vesa Anttila

Vastuuopettaja

Tanssin super-ammattilainen. Plakkarissa lukuisia Suomenmestaruuksia sekä muun muassa MM-hopea kilpatanssissa. Vesa toimii myös kansainvälisenä tuomarina MM-tasolla.

Opettanut tanssia vuosia niin Venäjällä kuin Suomessa sekä valmentanut ja edelleen valmentaa Suomen huippupareja. Osallistunut lukuisiin tv-tuotantoihin sekä toiminut koreografina tv:ssä. Oppinsa hän on hakenut Suomesta, Englannista, Norjasta sekä Venäjältä.

”Tanssi on tietoa, taitoa, tunteita ja tarkoitettu kaikille”.

Laura Wimmer-Savikko

Vastuuopettaja

Telemarkin kasvatti, jonka sydämen kilpatanssi vei mennessään jo 6-vuotiaana. Lähes 20 vuotta kestäneen kilpailu-uran aikana menestystä on kertynyt laajalti, mm. suomenmestaruudet niin lapsi- kuin aikuisluokissakin, lukuisat kärkisijat kansainvälisillä lattioilla sekä edustuspaikat MM-ja EM-kilpailuissa. Laura erikoistui latinalaistansseihin nuorisoluokassa kilpailessaan ja nykyään toimiikin Telemark Teamin vastuuvalmentajana lattareissa.
Valmentajana Laura kokee tärkeimmäksi olla aidosti läsnä oppilaita varten ja auttaa heitä löytämään heidän omat vahvuutensa sekä olemaan niistä ylpeä.

”Harjoittele, kuin et olisi koskaan voittanut, mutta esiinny, kuin et olisi koskaan hävinnyt. ”

Timo Pukkila

Vastuuopettaja

Timo on diplomitanssinopettaja ja pitkän linjan Telemarkilainen. Timo vastaa seurassa aikuisparien opetuksesta ja on syyskaudella toivottamassa uusia aloittelijoita tervetulleeksi tanssin maailmaan aikuisten Tanssii Tähtien Tapaan -alkeiskurssilla. Jo vähän aikaa harrastaneille Timo opettaa uusia kuvioita aikuisten alkeisjatko / alkava E -jatkotunneilla.

Timo on itse tanssinut vuodesta 1977 sekä vakio- että lattaritansseja. Aktiivista kilpailu-uraa Timolla on takana 20 vuotta, jolta ajalta hänellä onkin useita Suomenmestaruuksia 10-tanssijana ja lattareista.  Ammattiopettajana Timo on toiminut vuodesta 2001.

Timo toivottaa kaikki aikuiset ja nuoret aikuiset tervetulleeksi kokeilemaan kilpatanssia Telemarkin aikuisten ryhmiin – Tanssitaito kuuluu jokaiselle ja tanssimaan opetteleminen on hauskaa!

Salme Raukovaara

Valmentaja

Salme Raukovaara on Telemarkin perustajajäsen, ja hän on ollut Suomen tuottavin tanssivalmentaja vuosikymmenten ajan. Menestyksen perustana on ollut ennakkoluulottomuus ja jatkuva itsensä kehittäminen; myös onnistunut verkostoituminen kansainvälisesti on ollut hänen vahvuutensa.

Salme Raukovaara yhdessä miehensä Askon kanssa loi Pohjois-Suomen tanssiurheilun nollapisteestä, ja heidän työnsä ansiosta myös muu Suomi sai kipinän aloittaa toimintansa määrätietoisemmin. He olivat yhdessä mukanan luomassa myös valtakunnallista tanssiliittoa.

Opetusperiaatteinaan Salme Raukovaara nimeää kaksi asiaa:

1) laatu, eli määrätietoinen, säännöllisen nousujohteinen ja tavoitteellinen tuloksiin tähtääminen, sekä

2) määrä, eli jokaiselle jotakin – lapsista senioreihin. Hänelle on aina ollut tärkeää, että jokainen taso on saanut tasapuolisen ja omistautuvan opetuksen. Juuri sen vuoksi myös alkeisopetus on aina ollut hänelle lähellä sydäntä. Opettajakoulutustausta on luonut hyvät kehykset opetus- ja valmennustyölle.

Tuula Raukovaara

Vastuuopettaja

Minulle on tärkeää jatkuva kouluttauminen tanssinopettajana ja tuomarina, joten käyn säännöllisesti WDSF:n tuomarikongresseissa sekä seuraan WDC:n järjestämän Blackpoolin kongressia ja IDTA:n kongresseja joka vuosi sähköisesti tai paikan päällä. Aloitin OAMK:n aikuisopiskelijoiden tanssinopettajalinjan vuonna 2012, jotta saisin myös virallisen pedagogisen koulutuksen alalleni. Mielestäni on erittäin tärkeää, että opettajalla on myös pedagogiset valmiudet ohjata oppilaitaan, pelkkä alan osaaminen ei aina riitä. Lisäksi on myös tärkeää nähdä, miten muilla tanssinaloilla toimitaan, jotta avarakatseisuus säilyisi. Tämän lisäksi olen suorittanut myös SLU:n psyykkisen valmennuksen ohjaajakoulutuksen vuonna 2011, jota on tarkoitus jatkaa ajan salliessa.

Keskityn opetuksessani vankkaan perustiedon ja –taidon opettamiseen sekä oman urani tuoman tietouden välittämiseen. Kontaktieni avulla haluan myös rakentaa laaja-alaisen vierailevien valmentajien tiimin, jotta valmennettavani saisivat monipuolisen näkemyksen tanssivalmentautumiseen. Oppilaiden kokonaisvaltainen valmentaminen on Telemarkin valmennuksen perinnettä, jota pyrin parhaani mukaan jatkamaan.

Antti Aho

Vastuuopettaja

Julia Pyrrö

Ohjaaja

Julia Pelkonen

Ohjaaja

Julia Pelkonen on Telemarkin oma kasvatti ja hän ohjaa lasten KiddieJam -tanssiliikuntaryhmää.

Julia on kouluttautunut KiddieJam-ohjaajaksi vuonna 2015 ja lisäksi hän on toiminut apuopettajana tätä ennen seuran lasten ryhmissä vuodesta 2012 lähtien. Julia on ohjaajana tavoitteellinen, iloinen ja ulospäin suuntautunut.

Julia on itse harrastanut tanssia 15 vuotta, aina 2-vuotiaasta lähtien. Hän tanssii ja kilpailee edelleenkin Telemarkin riveissä, tällä hetkellä A-tasolla nuorisoluokassa.

Julia lähettää terveisiä kaikille tanssiharrastuksen aloittamista miettiville:

— Tanssi on tuonut minulle uusia ystäviä ja opettanut paljon hyödyllisiä asioita. Tanssisalille pääsee kivan harrastuksen pariin, jonne otetaan kaikki vastaan samanarvoisina ja ystävinä! Tervetuloa kaikki mukaan tanssimaan!

Pinja Uitto

Ohjaaja

Pinja on Telemarkin omia kasvatteja ja toimii lasten KiddieJam -tanssiliikuntatuntien ohjaajana. Hän on kouluttautunut KiddieJam-ohjaajaksi syksyllä 2015 ja on ohjaajana tasapuolinen, iloinen, kannustava.

Itse Pinja on aloittanut tanssimisen alle 10-vuotiaana ja hän tanssii ja kilpailee edelleen Telemarkin riveissä 10-tanssin puolella, eli hän tanssii sekä vakio- että latinalaistansseja A-tasolla Champion- eli yleisessä luokassa.

Pinja toivoo mukaan paljon mukaan uusia tulevia tanssijoita uuden harrastuksen pariin:

— Tanssin parissa saa paljon uusia ystäviä, esiintymiskokemusta, kehonhallintaa ja tietysti hyvän liikunnallisen harrastuksen – Kaikki mukaan!

TELEMARK TEAM RY

Tietosuoja

Yhteystiedot

(c) Copyright Telemark Team Ry 2019

Web Design by SnowGrains