Valmennus

Valmennus

Ammattivalmentajien tiimi

Vesa Anttila

Päävalmentaja

Tanssin super-ammattilainen. Plakkarissa lukuisia Suomenmestaruuksia sekä muun muassa MM-hopea kilpatanssissa. Vesa toimii myös kansainvälisenä tuomarina MM-tasolla.

Opettanut tanssia vuosia niin Venäjällä kuin Suomessa sekä valmentanut ja edelleen valmentaa Suomen huippupareja. Osallistunut lukuisiin tv-tuotantoihin sekä toiminut koreografina tv:ssä. Oppinsa hän on hakenut Suomesta, Englannista, Norjasta sekä Venäjältä.

”Tanssi on tietoa, taitoa, tunteita ja tarkoitettu kaikille”.

Laura Wimmer-Savikko

Valmentaja

Telemarkin kasvatti, jonka sydämen kilpatanssi vei mennessään jo 6-vuotiaana. Lähes 20 vuotta kestäneen kilpailu-uran aikana menestystä on kertynyt laajalti, mm. suomenmestaruudet niin lapsi- kuin aikuisluokissakin, lukuisat kärkisijat kansainvälisillä lattioilla sekä edustuspaikat MM-ja EM-kilpailuissa. Laura erikoistui latinalaistansseihin nuorisoluokassa kilpailessaan ja nykyään toimiikin Telemark Teamin vastuuvalmentajana lattareissa.
Valmentajana Laura kokee tärkeimmäksi olla aidosti läsnä oppilaita varten ja auttaa heitä löytämään heidän omat vahvuutensa sekä olemaan niistä ylpeä.

”Harjoittele, kuin et olisi koskaan voittanut, mutta esiinny, kuin et olisi koskaan hävinnyt. ”

Timo Pukkila

Vastuuopettaja

Timo on diplomitanssinopettaja ja pitkän linjan Telemarkilainen. Timo vastaa seurassa aikuisparien opetuksesta ja on syyskaudella toivottamassa uusia aloittelijoita tervetulleeksi tanssin maailmaan aikuisten Tanssii Tähtien Tapaan -alkeiskurssilla. Jo vähän aikaa harrastaneille Timo opettaa uusia kuvioita aikuisten alkeisjatko / alkava E -jatkotunneilla.

Timo on itse tanssinut vuodesta 1977 sekä vakio- että lattaritansseja. Aktiivista kilpailu-uraa Timolla on takana 20 vuotta, jolta ajalta hänellä onkin useita Suomenmestaruuksia 10-tanssijana ja lattareista.  Ammattiopettajana Timo on toiminut vuodesta 2001.

Timo toivottaa kaikki aikuiset ja nuoret aikuiset tervetulleeksi kokeilemaan kilpatanssia Telemarkin aikuisten ryhmiin – Tanssitaito kuuluu jokaiselle ja tanssimaan opetteleminen on hauskaa!

Jaakko Saaristo

Valmentaja

Jaakolla on pitkä kokemus kilpatanssista. Hän on tanssinut kansainvälisellä tasolla 19 vuotta ja valmentanut 6 vuotta.

 

Saavutukset 10 x suomenmestari , vakio MM sija 24 ja 10 PM hopeaa.

”Tanssi on paras tapa ilmaista itseään.”

 

Jaak Vainomaa

Vastuuopettaja

Jaak Vainomaa on yksi menestyneimmistä kilpatanssijoista Suomessa.

Hänet pareineen on valittu 10-kertaa ”Vuoden menestyneimmäksi tanssiurheilupariksi Suomessa”.

Tanssi on hänen intohimonsa ja Yhdysvaltalaisen tanssija ja koreografin Agnes de Millesin sanoja lainataksi:

”The truest expression of a people is in its dance and in its music. Bodies never lie.”

Jaak opettaa vakio- ja latinalaistansseja. Hänen valmentajiinsa kuuluvat Jukka Haapalainen, Sirpa Suutari-Jääskö, Harri ja Niina Antikainen, Franco Formica, Fabio Selmi sekä monet muut kansainväliset valmentajat. Jaak on ollut myös lisäksi mukana esiintymässä Tango nimisessä tanssillisessa konsertissa Suomen Kansallisoopperassa.

Jaak on suorittanut STOL ammattilaistutkinnon huippu arvosanoin ja on edelleen aktiivinen kilpailija Ammattilaisluokassa parinsa Tiina Tulikallion kanssa.

Jaak on urallaan saavuttanut tähän mennessä 10 arvokisamitalia kymppitanssissa ja yltänyt Blackpool Dance Festivalin Ammattilaisten Rising Star kilpailussa finaaliin neljännelle sijalle.

Jaak on myös 18-kertainen Suomen Mestari.

10-tanssin arvokisamitalit:
Amatöörien Maailmanmestaruus 2016
Amatöörien Euroopanmestaruus 2014
Ammattilaisten Euroopanmestaruus 2018
Ammattilaisten MM-hopea 2018
Amatöörien EM-hopea 2015 ja 2016
Amatöörien EM-pronssi 2012 ja 2013
Amatöörien MM pronssimitalisti 2014, 2015

Merje Styf

Valmentaja

Merje on tanssin rautainen ammattilainen, ja hän on erikoistunut vakiotansseihin. Merje on ollut aikoinaan Telemarkissa Salmen valmennuksessa, ja hän nousikin ensimmäiseen SM-finaaliin ja mitalisijoille Telemarkin riveissä. Kilpauransa aikana Merje on ollut ammattilaisten MM- ja EM-kilpailuissa 5.sijalla (2015 ja 2016). Merje on kuusinkertainen vakiotanssin Suomenmestari. Hän on saavuttanut Pohjoimaiden hopeaa, ja lisäksi Merje on edustanut Suomea lukuisissa EM- ja MM-kilpailuissa.

Merje on opiskellut tanssiurheiluvalmentajaksi DanceSport Academy:ssä Italiassa. Hän on valmentanut lukuisia Suomen mestareita kaikissa ikäsarjoissa.

Merjen valmennettavien lasten mukaan Merje on ystävällinen, napakka ja positiivisuutta huokuva, oikeasti tanssijasta välittävä valmentaja. Merje pyrkiikin valmentajana olemaan iloinen, kannustava ja vaativa. ”En päästä sinua helpolla!”

Marianne Kivelä

Valmentaja

Marianne on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun Ammattikorkeakoulusta ja suorittanut myös Suomen Tanssinopettajain Liiton tanssinopettajatutkinnon. Vuosien mittaan hän on lisäksi kartuttanut osaamistaan osallistumalla monipuolisesti erilaisiin tanssin ja liikunnan koulutuksiin.

Marianne aloitti tanssiharrastuksen 10-vuotiaana ja tanssikilometrejä, joista suurin osa tanssiurheilun ja paritanssin parissa, on sittemmin ehtinyt kertyä melkoisesti. Myös tanssin opettamisesta on kokemusta jo parinkymmenen vuoden ajalta pääasiassa tanssiurheilun, paritanssin, lastentanssin ja tanssiliikunnan saralla.

Opettajana Marianne on iloinen, kannustava ja sopivan vaativa. Hänelle on tärkeää saada oppilas itse oivaltamaan asioita omassa kehossaan, jotta oppiminen voi jatkua myös ohjatun tanssitunnin ulkopuolella. Opetuksessaan Marianne käyttää mieluummin mielikuvia kuin tekniikkatermejä – myös aikuisryhmien kanssa.

”Tanssi on mahtava harrastus kenelle tahansa vauvasta vaariin!”

Emila Salmi

Lasten tanssiryhmien ohjaaja

Emila on Telemarkin oma kasvatti, jonka into tanssiin syttyi 4-vuotiaana. Tanssikokemusta on kertynyt jo yli 15 vuotta, ja kokemusta karttuu edelleen latinalaistanssien parissa. Emila on tanssin ohjaajana iloinen, huolehtiva sekä määrätietoinen.

Lasten kanssa työskentelyssä on mahtava nähdä, kuinka lapset innostuvat ja osaavat heittäytyä uusien asioiden harjoitteluun. Parasta on, kun lapsen saa kiinnostumaan tanssiharrastuksesta sekä pääsee jakamaan tietämystään tanssitaipaleensa aloittaneille nuorille. Tunneilla tärkeintä on turvallinen ja iloinen ilmapiiri, jossa lapset pääsevät nauttimaan tanssin upeudesta. Tervetuloa tunneille!

TELEMARK TEAM RY

Tietosuoja

Yhteystiedot

(c) Copyright Telemark Team Ry 2023

Web Design by SnowGrains