Hinnasto

Hinnasto

Hinnasto

 

RYHMÄ KAUSI HINTA
Tirriäiset & pörriäiset 14 viikkoa 90€
Lasten alkeet (Sunrise) 14 viikkoa 110€
Stars 1 krt  / vko 18 viikkoa 150€
Stars 2 krt / vko 18 viikkoa 265€
Master & Elite 3 krt / vko 18 viikkoa 380€
Master & Elite 2 krt / vko 18 viikkoa 250€
Aikuisten E-D 18 viikkoa 255€
Tanssi Tähtien Tapaan, aikuisten alkeet 14 viikkoa 150€
Pyörätuolitanssin alkeet 1h / sunnuntaisin 14 viikkoa 50€
Pyörätuolitanssin jatko 1h/sunnuntaisin 14 viikkoa 50€
Pyörätuolitanssin kilpa 1,5h / tiistaisin 17 viikkoa 80€
Pyörätuolitanssin kaikki ryhmät 160€
Salimaksu (vapaaharjoitteluun jäsenille, jotka eivät käy ryhmissä) 100€
Sarjalippu 5 kertaa 60€
Sarjalippu 10 kertaa 110€

** Kausimaksun lisäksi maksetaan seuran jäsenmaksu, joka on 25€/hlö vuonna 2021.

Perhejäsennyys 60€ / vanhemmat + lapset

 

invisible

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Lue lisää jäsenyydestä ja jäsenmaksusta

Jokainen ryhmiin mukaan tuleva liittyy automaattisesti Telemark Team ry:n (ja samalla Suomen Tanssiurheiluliiton) jäseneksi. Jäsenyys on automaattinen, koska voimme tarjota opetusta vain jäsenillemme. Jäsenmaksu laskutetaan kaikilta jäseniltä kevätlukukauden yhteydessä ja syksyllä harrastuksen aloittavilta syyslukukauden yhteydessä. Jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuodessa ja se on voimassa aina tammikuusta joulukuuhun. Huomaathan, että kalenterivuosi ei tarkoita vuotta eteenpäin maksuhetkestä. Jäseneksi voi myös liittyä ilman, että harrastaa itse tanssia. Esim. koko perhe voi liittyä jäseneksi, vaikka vain yksi perheestä olisi ryhmissämme mukana.

 

Jäsenyyden perhepaketti sisältää tanssijan ja hänen perheenjäsentensä jäsenmaksut. Perhepaketissa koko perhe saa käyttöönsä jäsenkortin, joka on voimassa kalenterivuoden ja jolla saa alennuksia sovituista yhteistyökumppaneiksi tulevista liikkeistä. Jäsenedut muuttuvat yhteistyökumppaneiden mukaan.

Mitä jäsenmaksulla saa?

 • Oikeus osallistua seuran järjestämille ryhmätunneille (seuran harjoitusvuorot ovat vain seuran jäsenten käytettävissä)
 • Oikeus käyttää Värtön tanssisalia seuran varaamina vapaaharjoitteluaikoina
 • Äänioikeus seuran kokouksissa (yli 15-vuotiailla)
 • Tanssiurheiluliiton jäsenyys
 • Seuran järjestämillä leireillä on mahdollisesti jäsenille edullisempi hinta, samoin seura voi tukea jäseniä muilla tavoin esim. kisamaksuissa (SM-kisat) tai kisamatkoissa (Ikäkausimestaruuskilpailut)
 • Vain seuran jäsen voi edustaa seuraa tanssikilpailuissa
 • Muita yhteistyökumppanien etuja

Yritys, yhteisö tai yksityishenkilö voi halutessaan liittyä seuran kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenmaksu 200 €/vuosi sisältää:

 • Tanssiurheiluliiton jäsenyys
 • Pääsyliput kahdelle seuran järjestämiin kilpailuihin (pöytäpaikat mikäli kilpailuissa on sellaiset)
 • Logonäkyvyyttä seuran kotisivuilla

Jäseneksi voi ilmoittautua seuran nettisivujen kautta tai lähettämällä sähköpostia seuran sihteerille sekä maksamalla pelkän jäsenmaksun suoraan seuran tilille. Maksa jäsenmaksu tilille OP: FI82 5741 4020 0618 70 ja maksaessasi käytä viitenumeroa 39.  Alla on lueteltuna tiedot, jotka pitää ilmoittaa sähköpostissa (nettisivujen kautta ilmoittautuessa ne kysytään automaattisesti). Ilmoittautumislomakkeilla jäsenrekisteriin kerättyjä tietoja säilytetään ja ylläpidetään Suomen Tanssiurheiluliiton jäsenrekisterin hallintaohjelmassa.

 • Liittyjän nimi (perhepaketissa kaikkien perheenjäsenten nimet ja syntymäajat)
 • Syntymäaika
 • Osoite
 • Puhelinnumero (huoltajan numero)
 • Sähköpostiosoite (kaikkien sähköpostiosoitteet, jotka haluavat seuran tiedotteen)

Jäsenyydestä eroaminen

Jäsenyydestä voi erota ilmoittamalla siitä kirjallisesti johtokunnalle (esim. lähettämällä sähköpostia seuran sihteerin osoitteeseen ). Jäsenyys ei siis automaattisesti lakkaa, vaikka henkilö ei kävisikään enää ryhmässä tai olisi toiminnassa muuten aktiivisesti mukana. Jäsenmaksu laskutetaan kaikilta jäsenrekisterissä olevilta jäseniltä. Jäsen voidaan myös erottaa yhdistyksestä tiettyjen ehtojen vallitessa. Eronneeksi jäsen katsotaan, jos hän on jättänyt jäsenmaksunsa maksamatta puolen vuoden ajalta sen erääntymisestä lukien (yhdistyksen säännöt).

TELEMARK TEAM RY

Tietosuoja

Yhteystiedot

(c) Copyright Telemark Team Ry 2021

Web Design by SnowGrains