Hinnasto

Hinnasto

Hinnasto

Syyskausi 2023

Kurssi Hinta
Kilpatanssiryhmät (lapset, juniorit ja nuoriso) 
1krt/vko + vapaa salin käyttö 190 €
2krt/vko + vapaa salin käyttö 310 €
3krt/vko + vapaa salin käyttö 390 €
Kilpatanssiryhmät (aikuiset yli 18v)
1krt/vko + vapaa salin käyttö 250 €
2krt/vko + vapaa salin käyttö 360 €
3krt/vko + vapaa salin käyttö 430 €
Salimaksu
Salimaksu (vapaaharjoitteluun jäsenille, jotka eivät käy ryhmissä)  120 €
Tanssi Tähtien Tapaan, Tule Sellaisena Kuin Olet ja Solo latin
kertalippu 16 €
5 x sarjalippu 65 €
10 x sarjalippu 120 €
20 x sarjalippu 220 €
Jäsenmaksut
Jäsenmaksu 30 €
Perhejäsenyys 65 €
Hinnasto on jäsenille. Hintoja voidaan tarkastaa kerran kauden aikana. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. 
invisible

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Lue lisää jäsenyydestä ja jäsenmaksusta

Jokainen ryhmiin mukaan tuleva liittyy automaattisesti Telemark Team ry:n (ja samalla Suomen Tanssiurheiluliiton) jäseneksi. Jäsenyys on automaattinen, koska voimme tarjota opetusta vain jäsenillemme. Jäsenmaksu laskutetaan kaikilta jäseniltä kevätlukukauden yhteydessä ja syksyllä harrastuksen aloittavilta syyslukukauden yhteydessä. Jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuodessa ja se on voimassa aina tammikuusta joulukuuhun. Huomaathan, että kalenterivuosi ei tarkoita vuotta eteenpäin maksuhetkestä. Jäseneksi voi myös liittyä ilman, että harrastaa itse tanssia. Esim. koko perhe voi liittyä jäseneksi, vaikka vain yksi perheestä olisi ryhmissämme mukana.

 

Jäsenyyden perhepaketti sisältää tanssijan ja hänen perheenjäsentensä jäsenmaksut. Perhepaketissa koko perhe saa käyttöönsä jäsenkortin, joka on voimassa kalenterivuoden ja jolla saa alennuksia sovituista yhteistyökumppaneiksi tulevista liikkeistä. Jäsenedut muuttuvat yhteistyökumppaneiden mukaan.

Mitä jäsenmaksulla saa?

 • Oikeus osallistua seuran järjestämille ryhmätunneille 
 • Äänioikeus seuran kokouksissa (yli 15-vuotiailla)
 • Tanssiurheiluliiton jäsenyys
 • Seuran järjestämillä leireillä on mahdollisesti jäsenille edullisempi hinta, samoin seura voi tukea jäseniä muilla tavoin esim. kisamaksuissa (SM-kisat) tai kisamatkoissa (Ikäkausimestaruuskilpailut)
 • Vain seuran jäsen voi edustaa seuraa tanssikilpailuissa
 • Muita yhteistyökumppanien etuja

Yritys, yhteisö tai yksityishenkilö voi halutessaan liittyä seuran kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenmaksu 200 €/vuosi sisältää:

 • Tanssiurheiluliiton jäsenyys
 • Pääsyliput kahdelle seuran järjestämiin kilpailuihin (pöytäpaikat mikäli kilpailuissa on sellaiset)
 • Logonäkyvyyttä seuran kotisivuilla

Jäseneksi voi ilmoittautua seuran nettisivujen kautta tai lähettämällä sähköpostia seuran sihteerille sekä maksamalla pelkän jäsenmaksun suoraan seuran tilille. Maksa jäsenmaksu tilille OP: ”FI82 5741 4020 0618 70” ja maksaessasi laita viestikenttään teksti ”Jäsenmaksu” ja perään oma nimesi.  Alla on lueteltuna tiedot, jotka pitää ilmoittaa sähköpostissa (nettisivujen kautta ilmoittautuessa ne kysytään automaattisesti). Ilmoittautumislomakkeilla jäsenrekisteriin kerättyjä tietoja säilytetään ja ylläpidetään Suomen Tanssiurheiluliiton jäsenrekisterin hallintaohjelmassa.

 • Liittyjän nimi (perhepaketissa kaikkien perheenjäsenten nimet ja syntymäajat)
 • Syntymäaika
 • Osoite
 • Puhelinnumero (huoltajan numero)
 • Sähköpostiosoite (kaikkien sähköpostiosoitteet, jotka haluavat seuran tiedotteen)

Jäsenyydestä eroaminen

Jäsenyydestä voi erota ilmoittamalla siitä kirjallisesti johtokunnalle (esim. lähettämällä sähköpostia seuran sihteerin osoitteeseen ). Jäsenyys ei siis automaattisesti lakkaa, vaikka henkilö ei kävisikään enää ryhmässä tai olisi toiminnassa muuten aktiivisesti mukana. Jäsenmaksu laskutetaan kaikilta jäsenrekisterissä olevilta jäseniltä. Jäsen voidaan myös erottaa yhdistyksestä tiettyjen ehtojen vallitessa. Eronneeksi jäsen katsotaan, jos hän on jättänyt jäsenmaksunsa maksamatta puolen vuoden ajalta sen erääntymisestä lukien (yhdistyksen säännöt).

TELEMARK TEAM RY

Tietosuoja

Yhteystiedot

(c) Copyright Telemark Team Ry 2023

Web Design by SnowGrains