Kesäterveiset ja tulevan kauden infoa

Kesäterveiset

Telemark Teamin kesäleirit on nyt vietetty ja alkaa pikkuhiljaa muutamien lisäharjoituskertojen kautta kesän vietto. Kiitokset kaudesta kaikille toiminnassa mukana olleille.

Heinäkuuksi on haettu vuoroa ma-pe klo 17.30-19.30 Värtön saliin. Kun salivuoro on varmistunut, niin ilmoitamme siitä. Ovikoodi alkaa toimimaan puoli tuntia ennen vuoroa ja pyydämme koodinvaihtoa uuteen, joka palvelee sitten syyskaudenkin. Tiedotamme tästä nimenhuudossa.

Telemarkin leiri on 2-4.8.2019 Ylikiimingin koululla. Lapset LA-SU, Juniorit, nuoriso ja aikuiset harrastajat PE-SU. Opetuksessa mukana omat valmentajat – vierailijat vahvistetaan myöhemmin. Ilmoittautuminen avataan ohjelman valmistuttua nettisivujen kautta.

Syyslukukausi alkaa kilparyhmillä vko 32 ja harrasteryhmillä vko 36.
Opetushinnat ryhmille pidetään samoina kuin kevätkaudella.

Syksyn lukujärjestys on lähes valmis ja pieniä viilauksia siihen tulee. Ryhmäjakojen osalta vastuuvalmentajat tekevät niihin tarvittavat muutokset ja tiedottavat niistä.

Tirriäisten ja Pörriäisten osalta to säilyy harjoituspäivänä, olemme hakeneet aiempia vuoroja klo 17 ja 17.45 alkavaksi, kaupungin vuorohaun päätyttyä voimme vahvistaa ajat.

R1 Sunshine osalta To klo 17.30-18.15 on päävuoro Paulan vetämänä. Maanantain linnanmaan vuoroa R1 lisäryhmänä päätettiin jatkaa ja lisäksi tulee R1 kilpaileville/3 krt vko:ssa treeniä haluaville vuoro keskiviikoksi klo 17.00-17.45.

R2 Stars treeniajat pysyvät samoina kuin keväällä.

R3 Masters samat alkamisajat, mutta tiistaille on harkinnassa yhdistetty osuus R4:n kanssa. (klo 18-18.45 R3 klo 18.45-19.15 R3+R4 yhdessä ja R4 19.15-20.15.)

R4 Elite vuorot jatkuvat mainittua poikkeusta lukuunottamatta.

Timon aikuisten ja nuorten ryhmien ajat jatkavat kevään ajoilla.

Fysiikkaryhmälle on haettu vuoroa tiistaille Värtön päiväkodin salista, päätös vuoron toimintamallista tehdään kaupungin vuoropäätöksen jälkeen.

Perjantaille on kaavailtu latinoShow ryhmää, tästäkin tiedotetaan myöhemmin.

Terveisin,

Johtokunta

TELEMARK TEAM RY

Tietosuoja

Yhteystiedot

(c) Copyright Telemark Team Ry 2023

Web Design by SnowGrains