Kurssit

Telemark Team ry tarjoaa monipuolisesti tanssin harrastustoimintaa. Harrastamisen voi aloittaa missä iässä ja miltä taitotasolta tahansa, olipa tavoitteena sitten kilpatanssin kiemurat tai hauska harrastaminen omaksi iloksi. Seurassamme voi tanssia vauvasta vaariin ja harrasteryhmissä tärkeimpänä tavoitteena on tanssin riemun löytäminen ja siitä nauttiminen, tervetuloa tanssimaan!

Syksyn 2022 kurssit

 

Solo Latin Dance

 • Kaikille avoimet solo latin tanssitunnit Värtön liikuntahallilla perjantaisin alkaen 30.9. klo 17:00 – 17:55 (syyslomaviikolla 43 tauolla).
 • Opettajina huiput Laura Wimmer ja Jaakko Saaristo!
 • Korttimaksu paikanpäällä. Sarjalipuilla tai kertamaksulla (18€).
 • Tervetuloa!

  Tirräiset ja Pörriäiset

  • 3-6 vuotiaat tanssivat Värtön liikuntahallilla torstaisin klo 17:30 – 18:10
  • Ilmoittautuminen Jaakko / 044-2656527

   Lasten tanssin alkeet

   • 6+ vuotiaat tanssivat Värtön liikuntahallilla tiistaisin klo 18:00  – 18:45
   • Alkaa 1.11.2022
   • Ilmoittautuminen Jaakko / 044-2656527

    Tanssi tähtien tapaan

    • TTT aikuisten alkeet keskiviikkoisin
    • klo 20:00 – 21:00 Värtön liikuntahallilla
    • Alkaa 2.11.2022
    • Ilmoittautuminen Timo / 041-4592323

     TSKO - Tule Sellaisena Kuin Olet

     Aikuisten paritanssikurssit

     Super-Alkeet sunnuntaisin klo 18:00 – 19:00 Värtön liikuntahalli

     Jatkokurssi klo 19:10 – 20:10 Värtön liikuntahallilla

      Pyörätuolitanssin alkeet

      Sunnuntaisin klo 15:00 – 16:00 Maikkulan ala-asteella

      Lisäksi jatkuu pyörätuolitanssin jatko- ja kilparyhmät

       Pienet lapset, lastentanssi

        

       Tirriäisten ja pörriäiset (3-6-vuotiaat)

       Ryhmässä opetellaan tanssin aakkosia leikinomaisten harjoitusten avulla. Kauden aikana tutustutaan omaan kehoon, opetellaan suuntia ja liikkumista tilassa, leikitellään rytmiikkaharjoituksilla ja opetellaan pieniä tansseja sekä yksin että parin kanssa. Lisäksi syvennetään perusliikunta- ja rytmillisiä taitoja, tutustutaan sekä vakio- että latinalaistanssien alkeisiin. Lisäksi opetellaan leikin ja tanssin avulla hyviä tapoja.

       Kouluikäiset (7-12-vuotiaat)

       Lasten kilpatanssin alkeet/alkeisjatko  (7-vuotiaasta alkaen)

       Kilpatanssin alkeistunnilla opetellaan neljän vakio- ja latinalaistanssin perusteet sekä tutustutaan paritanssiin liittyvään tapakulttuuriin. Ryhmä antaa hyvän pohjan myös kilparyhmiin siirtymiselle. Tunnille voit tulla yksin tai oman parin kanssa.

       Nuoret ja aikuiset

        

       Tanssi Tähtien Tapaan- aikuisten ja nuorten kilpatanssin alkeet

       Ryhmässä opitaan 4-6 tanssin perusteetvakio- ja latinalaistansseissa. Harjoittelu tapahtuu parin kanssa, rennolla otteella ja hauskassa porukassa. Kurssi antaa hyvän pohjan paritanssien osaamiselle ja vaikkapa jatko- ja kilparyhmiin siirtymiselle. Kurssille suositellaan tulemaan oman parin kanssa, mutta yksinkin voi tulla mukaan!

       Aikuisten E-D

       – ryhmässä syvennetään alkeisryhmässä opittuja taitoja ja kehitetään tanssitekniikkaa. Kauden edetessä opetellaan myös uusia tansseja. Tervetuloa mukaan sekä edellisen kauden alkeiskurssilaiset että kaikki, joilla kilpatanssin alkeet ovat jo hallussa aiemmin opeteltuna: Nyt rohkeasti mukaan jatkamaan tanssiharrastusta! Jatkoryhmästä myös hyvät eväät kilpailemisesta kiinnostuneille ja jo muutaman kerran kilpailleet alkavan E-luokan paritkin saavat lisähaastetta ja harjoiteltavaa täältä!

        

        

       Pyörätuolitanssi

       Pyörätuolitanssin alkeet

       Voiko pyörätuolissa tanssia? Liikkumista musiikin tahtiin pyörätuolinkäyttäjille ja heidän pystytanssipareilleen. Tanssi on toimintarajoitteista riippumatta erinomaista virikettä keholle ja mielelle. Alkuun pääsee ilman omaa paria.

       Pyörätuolitanssi jatko/kilparyhmä

       Tanssiharrastuksen syventämistä harraste- tai kilpapolulla. Opetusta 10 kilpatanssissa, joko tulostavoitteella tai omaksi iloksi. Telemarkilaisia pyörätuolitanssijoita kilpailee SM-tasolla asti, tässä porukassa pääset mukaan.

        

       Tule Sellaisena Kuin Olet

       Super alkeet sunnuntaisin klo 18.00-19.00 ja jatkokurssi klo 19:10-20.10 Värtön liikuntahallilla. 

       Nämä rennot hyvän mielen tanssitunnit on suunnattu kenelle tahansa paritanssista kiinnostuneelle, voit tulla yksin tai parin kanssa. Aiempaa kokemusta paritanssista ei tarvita, lähdemme joka tunti liikkeelle aivan alusta. Super alkeissa etenemme rauhalliseen tahtiin ja opettelemme perusaskelikon yhteen tanssiin. Alkeisjatkossa etenemme hieman rivakammin ja käymme tunnin aikana läpi kahden tanssin perusaskeleet. Tärkeintä tunneilla on tanssin ilo! 

       Lue lisää tästä

        

       TELEMARK TEAM RY

       Tietosuoja

       Yhteystiedot

       (c) Copyright Telemark Team Ry 2021

       Web Design by SnowGrains